Има поне десетина производства, сред които и проверки, които касаят много

...
Има поне десетина производства, сред които и проверки, които касаят много
Коментари Харесай

Демерджиев: Прокуратурата да покаже същата решимост в борбата с корупцията като тази по линия на наркотиците

" Има най-малко десетина производства, измежду които и инспекции, които касаят доста високи етажи на властта и злоупотреби със съществени парични средства. Тези към автомагистралите са единствено част от тези производства. "

Това заяви пред БНР министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев  Иван Демерджиев Иван Демерджиев е юрист с над 20 години опит.   Роден е през 1975 година в Пловдив. През 2001 година, който е и някогашен министър на правораздаването. Той посочи, че измежду сферите, наранени от въпросните производства, е тази на енергетиката и удостовери, че  има лица с имунитет .

" Има, да. Като пристигна моментът за това, би трябвало да се чака реакция от страна на прокуратурата. "

Демерджиев съобщи, че се надява прокуратурата да прояви " същото отношение и интензитет на работа ", каквито се показват по линия на опиатите.

Много значимо за обществото е  такова взаимоотношение да се случва по линия на битката с корупцията , безапелационен е вътрешният министър.

" Това е  терен на деяние, на който прокуратурата би трябвало да покаже същата решителност . Ние я имаме, стига доброжелателно да се подхожда от страна на прокуратурата. "

По думите му задачата е  тези производства да нарастват , тъй като " това е методът да се спрат порочните практики, обезкървяващи страната " посредством източване на публични средства.

Вътрешният министър дефинира като " извънредно потребно като резултат закриването на спецпрокуратурата и спецсъда ".

" Това закриване  ни върна в едно русло на по-правова страна . "

В предаването " Преди всички " Иван Демерджиев  Иван Демерджиев Иван Демерджиев е юрист с над 20 години опит.   Роден е през 1975 година в Пловдив. През 2001 година разяснява инспекциите по отношение на полицейски чиновници на служители на реда по въпросите " Семерджиев " и " Любенов ".

" Не единствено около този случай бяха заменени съвсем всички ръководители на РПУ-та в София, огромна част от ръководителите на " Гранична полиция ", тъй като там проблемите са не по-малки. Голяма част от ръководителите на граничните полицейски ръководства също бяха сменени или ротирани. "

Демерджиев изясни за " десетки производства ", стояли не на трупчета, само че " в случай че има нещо по-спряло от дело на трупчета ", то те по думите му са били в това положение.

" Според мен не се работеха на инат.  Огромна част от тези каузи се разсъниха . Работи се по тях. "

Със сигурност името " Бяло " не се е родило в Министерство на вътрешните работи, означи още министърът на вътрешните работи по отношение на огромната акция в страната против наркоразпространението.

" Прокуратурата подходи в действителност коректно по отношение на цялата тази акция , която касаеше разпространяване на наркотични субстанции. Очевидно осъзнава този проблем. "

Запитан за какво това се случва кампанийно и са арестувани стотици хора в границите на акцията " вкупом ", Иван Демерджиев  Иван Демерджиев Иван Демерджиев е юрист с над 20 години опит.   Роден е през 1975 година в Пловдив. През 2001 година акцентира:

" Защото  задачата е да се опитаме да стигнем оптимално надалеч по веригата . Бих го нарекъл положително начало. Ще работим, до момента в който стигнем много по-далеч. Задълбочаваме връзката в Турция по тази тематика. "

" На картата на мигрантите Сърбия е бяло леке . Сърбия, цялата страна сега наподобява като маршрут, по който гладко могат да преминат мигранти, което е проблем за нас. Поддържаме много тясна връзка и с " Фронтекс " по тематиката.  Нито една страна не може да пребори интернационалната проведена престъпност с дейности единствено на своя територия ", разяснява Иван Демерджиев  Иван Демерджиев Иван Демерджиев е юрист с над 20 години опит.   Роден е през 1975 година в Пловдив. През 2001 година по друга огромна тематика - тази за Шенген и незаконната миграция.

Вместо Европейският съюз да се насочи солидарно към опазването на външните граници,  се сочат с пръст страни , счита той.

" Има декларирано желание България и Румъния да останат като буфер, като още една гаранция.  Не може две европейски страни да останат заложници за сигурността на целия Европейски съюз . "

Нехуманно е да се атакуват гранични служители на реда с камъни, с ножове, нечовешко е да се газят гранични служители на реда , сподели още Демерджиев.

Народното събрание  не демонстрира отношение, каквото би трябвало да покаже към най-важната си настройка – законодателния развой , акцентира Иван Демерджиев  Иван Демерджиев Иван Демерджиев е юрист с над 20 години опит.   Роден е през 1975 година в Пловдив. През 2001 година пред БНР. Той даде образец с промени в Наказателния кодекс, с които се трансформира уредбата във връзка с незаконната миграция.

Народното събрание трябваше да се насочи към законопроектите от Плана за възобновяване и резистентност, тъй като стана ясно, че претенциите на Нидерландия са главно в тази посока, добави министър Демерджиев.

По думите му, в случай че Народното събрание е разчело " тези знаци, които Нидерландия дава ", е трябвало по-голямата част от тези законопроекти към този момент да са в комисиите и даже да има признати такива.

" Законопроектите по Плана са извънреден приоритет . Особено основните, които обезпечават върховенството на закона и битката с корупцията,  трябваше да са в доста по-напреднал стадий . "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР